Selskapsinformasjon

Informasjon om selskapet

Cappa er spesialister på rekruttering av ledere, nøkkelpersoner, masterfranchisetakere, franchisetakere i Norge. Vi har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Cappa bistår også andre virksomheter, bl.a. leverandører, grossister, aktører innen eiendom, logistikk og senterdrift. Årlig rekrutterer Cappa ca. 150-200 ledere og mellomledere til oppdragsgivere i Skandinavia. Cappa ble etablert i 2002, flere oppdragsgivere har vært med oss helt siden starten. Grunnleggerne har erfaring med rekruttering og konsulentvirksomhet siden midten av 90-tallet. Cappa er et fremtidsrettet selskap med kompetente medarbeidere, gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia. Blant våre nære samarbeidspartnere finnes FranchiseArkitektMR Group, Advokatfirmaet StorløkkenHovedorganisasjonen VirkeNordic Council of Shopping Centers og Norwegian Fashion Center.

Motto

In search of excellence er vårt motto. Det betyr at vi gjør vårt ytterste for å lete frem og etablere positiv kontakt med de mest egnede kandidatene til de stillinger vi arbeider med. Det betyr også at vi har brukt og bruker mye ressurser på å kvalitetssikre search- og rekrutteringsprosessen.

Forretningsidé

Cappa skal tilby rådgivningstjenester tilknyttet de menneskelige ressurser. Målet er å bedre våre kunders konkurranseevne gjennom riktig rekruttering, evaluering, utvikling og oppfølging.

Visjon

Cappa skal være Skandinavias ledende selskap innen rekruttering og utvelgelse av ledere, franchisetakere og nøkkelpersoner til kjeder. Kunder, kandidater og samarbeidspartnere skal oppleve Cappa som et solid kompetansehus innen rekruttering, utvikling og etablering av kjeder og handelsvirksomheter.

Verdigrunnlag

Cappa har seks grunnleggende verdier som både kandidater, oppdragsgivere og samarbeidspartnere skal bli møtt med. Når du møter en rådgiver fra Cappa skal du bli -G-R-E-P-E-T

  • Grundig
  • Redelig
  • Entusiastisk
  • Profesjonell
  • Effektiv
  • Troverdig

Metodikk

Cappa er svært opptatt å levere tjenester av høy faglig kvalitet, alle metoder og rutiner skal bygge opp under dette.

Cappa benytter blant annet Cut-e psykometriske verktøy (verktøy for å avdekke personlighetstrekk og evner) sertifisert av DNV-GL (tidl. Det Norske Veritas).

         

Cappa AS, organisasjonsnummer: 879 996 902 MVA.

 

Les mer om Cappa på svenska / Read more about Cappa in english.