Vi ønsker Mobalpa velkommen som kunde

Mobalpa er en familiedrevet kjede fra 1907 og har i dag godt over 400 utsalgssteder og leverer mer enn 55.000 kjøkken hvert år. Mobalpa betyr «Møbler fra Alpene» og er en kjede som er kjent for sitt unike design, produksjon og distribusjon av kjøkken og baderomsløsninger. Kjeden har hovedkontor i den sjarmerende byen Thónes i de franske alper – ikke langt fra grensen til Italia og Sveits.

Mobalpa har over 30 års erfaring med salg av kjøkken- og baderomsløsninger i Norge. Mobalpa produserer møblene i Frankrike og trevirke hentes fra bærekraftige forvaltede skoger og kontrollerte kilder i Europa – med respekt for både mennesker og miljø. Fabrikkene er ISO sertifisert og har den høyeste bærekraftige standard. Blant annet er de ISO sertifisert i kundetilfredshet (9001) og miljø (14001).

Når en kunde møter en kjøkkenkonsulent i Mobalpa skal de føle seg lyttet til, de skal føle seg ivaretatt og de skal få et kjøkken som er perfekt tilpasset deres behov. Kjøkkenet skal være smart, praktisk og riktig dimensjonert til kundenes hjem – samt tilpasset kundenes budsjett. Mobalpa skal levere kvalitet i alle ledd.

Cappa takker for tilliten, ledige stillinger publiseres her.

Du kan besøke nettsiden til Mobalpa her.