Den danske byggevarekjeden jem & fix kommer til Norge

Vi er stolte av at jem & fix har valgt Cappa som rekrutteringspartner i Norge, og søker nå i første omgang en markedssjef som vil være helt sentral for etableringen på det norske markedet.

jem & fix er Danmarks største byggevarekjede med en ambisjon om å nå 3 mrd. danske kroner i omsetning i 2020. Vekstmålene er ambisiøse, og selskapet har svært solide økonomiske resultater. Kjeden har 115 butikker og 1500 medarbeidere i Danmark. I Sverige har de 43 butikker og 400 medarbeidere. Nå er jem & fix klare for å erobre Norge, og de første butikkene vil etableres i 2018.

Den største varegruppen er byggevarer, andre varegrupper er maling, verktøy, elektriske artikler, belysning, VVS, hus og hjem, fritid, hage, bil og sykkel.

jem & fix er kåret til Danmarks billigste byggemarked for femte år på rad, bl.a. fordi de fjerner alle fordyrende omkostninger for å sikre kunden den laveste prisen.

jem & fix eies av konsernet Harald Nyborg A/S, som også står bak detaljhandelskjeden Harald Nyborg (lavpris med bredt vareutvalg), samt Daells bolighus, en møbelkjede med 8 butikker i Danmark. Harald Nyborg A/S eies av familien Daell.

Cappa takker for tilliten, ledige stillinger publiseres her.

Du kan besøke de danske nettsidene her.