Vil du ha ansvaret for markedsaktivitetene til Drømmekjøkkenet i Norge?

Ballingslöv AB er en ledende produsent av kjøkken og bad med egen produksjon i Ballingslöv i Skåne. Drømmekjøkkenet er merkevaren som benyttes hos de norske forhandlerne. Siden 1929 har selskapet produsert kvalitetsprodukter for det nordiske og etter hvert det europeiske markedet. Drømmekjøkkenet / Ballingslöv har ca. 250 butikker i Europa, hvorav 43 er i Norge. Konsernet Ballingslöv International eies av Stena Adactum AB, og står bak flere nordiske kjøkkenkjeder.

Er du klar for nye utfordringer hos en kvalitetsleverandør i kjøkkenbransjen? 

Drømmekjøkkenet / Ballingslöv er en av de ledende leverandørene innen kjøkken, baderom og garderobeløsninger. Kjeden har 43 forhandlere spredt over hele landet, som leverer kvalitetsløsninger til både privat- og prosjektmarkedet. Som markedskoordinator vil du være med å utvikle merkevaren Drømmekjøkkenet på det norske markedet. 

Din hovedoppgave vil være å bistå forhandlerne med å sette opp lokale markedsplaner, sørge for at planene blir gjennomført og at de er i samsvar med den nasjonale markedsplanen. Du vil få ansvar for ulike PR-aktiviteter, ha kontakt med eksterne mediebyråer og bygge gode relasjoner med ulike samarbeidspartnere. Du vil bistå forhandlerne med markedsmateriell og sørge for at de har tilgang på f.eks. felles kataloger og kampanjeinnhold. 

Som markedskoordinator jobber du selvstendig og strukturert – du liker å ha mange jern i ilden, men er også flink til å prioritere. Du må ha god kjennskap til markedsføring gjennom både tradisjonelle og nye digitale kanaler. Du er stødig i norsk språk, og kan trives med å produsere innhold både i artikler og blogg. Stillingen er nyopprettet og du rapporterer til markedssjefen på hovedkontoret til Ballingslöv i Sverige. Du vil ha kontorplass i Trondheim. Alternativt kan du bo i Oslo-området og arbeide fra kontoret i Oslo. Stillingen innebærer noe reisevirksomhet både i Norge og Sverige.

Som markedskoordinator vil du ha ansvar for: 

 • utarbeidelse av markedsplan og markedsbudsjett sammen med forhandlerne
 • PR- og reklameaktiviteter på det norske markedet
 • aktiviteter med leverandører, bloggere, TV, sponsorvirksomhet og liknende 
 • innkjøp av annonseplass, innsendelse av materiell og oppfølging av ulike medier 
 • innkjøp og administrasjon av trykksaker 
 • styring og oppfølging av digitale flater, blant annet gjennom Google Ads
 • å bistå med innhold til nasjonale og lokale nettsider 

Relevant bakgrunn og kompetanse:
Vi ønsker at du har høyere utdannelse innen markedsføring, reklame, kommunikasjon eller andre liknende fagområder. Vi tror den rette kandidaten har minimum 2 års arbeidserfaring fra tilsvarende rolle. Du bør ha god kjennskap til både trykte medier, digitale plattformer og ulike sosiale kanaler. Det er ønskelig med gode IT-kunnskaper, kjennskap til enkel bildebehandling og design. Erfaring med programmer som Adobe Illustrator og Indesign er et pluss. 

Hos Drømmekjøkkenet vil du være med på å skape din egen rolle og påvirke kjedens utvikling på det norske markedet. Du vil samarbeide nært med gode kollegaer både i Norge og Sverige. 

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  

 • Ta gjerne kontakt med Frode Finsrud (mob. 901 77 103) i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål. 
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Drømmekjøkkenet

Arbeidssted:

Trondheim

Adresse:

Industriveien 1
7080 Trondheim

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no