Vil du eie og drive TukTuk Thai Diner & Takeaway i Sandvika?

TukTuks visjon er å gi befolkningen et sunt, næringsrikt og smakfullt alternativ til annen hurtigmat. De tilbyr et utvalg av Thailands mest populære og tradisjonsrike retter, basert på en god balanse mellom ris, magert kjøtt, krydderurter og grønnsaker. TukTuk legger sin stolthet i å lage og servere autentisk Thaimat med ferske og riktige råvarer i kombinasjon med uhøytidelig og gjestfri kundeservice. TukTuk ble etablert i 2016. Konseptet er blitt meget godt mottatt hos det norske folk, og det er nå lagt til rette for en betydelig ekspansjon.

TukTuk er et fantastisk konsept som er i ferd med å ta Norge med storm. Nå åpner de opp for at du kan ta del i suksessen. Thailand er det nest største ferielandet for nordmenn, og i løpet av de siste 20 årene har vi lært oss å elske de gode smakene fra det thailandske kjøkkenet.

TukTuk serverer autentisk thailandsk mat. Det benyttes kun de beste råvarene, for å løfte frem de gode smaksopplevelsene det thailandske kjøkkenet byr på. Thailandsk mat passer ypperlig som «social eating» og «sharing menues», og det finnes alltid noe for enhver smak.

TukTuk Sandvika ligger i tilknytning til Odeon kino, som har ca. 300.000 besøkende hvert år. Med denne beliggenheten er det mange som legger middagen her, før de går på kino. Restauranten har egne åpningstider og er derfor uavhengig av kinoprogrammet. Restauranten har et effektivt kjøkken og 44 sitteplasser. Lokalet kan også benyttes til lukkede arrangementer for bedrifter og private sammenkomster.

Takeaway markedet er økende i Sandvika. Det bygges stadig flere boliger i området, og når den nye kommunegården står ferdig vil enda flere ha sin arbeidsplass i umiddelbar nærhet av restauranten. Restauranten er godt etablert og kan vise til god lønnsomhet. Nå kan du altså overta TukTuk Sandvika og tjene penger fra første dag!

TukTuk har ambisjoner om å etablere flere restauranter, basert på franchise. Restauranten i Sandvika blir første restaurant i kjeden som drives av en lokal samarbeidspartner/franchisetaker. For rette kandidat vil det bli tilbudt en fordelaktig avtale, som bl.a. innebærer en gjensidig prøveperiode før man evt. inngår en franchiseavtale og nedbetalingsplan.

Vi ser etter deg med:
 • et brennende ønske om å drive din egen restaurant
 • interesse for smakfulle asiatiske matopplevelser
 • god økonomisk og kommersiell forståelse
 • mulighet til å stille med kapital
Dersom du allerede driver restaurant i dag og ønsker å utvide porteføljen, er du også velkommen til å vise interesse.

Som driver av en TukTuk restaurant får du:
 • eksklusiv rett til et sterkt konsept
 • hjelp til lokal markedsføring
 • grundig opplæring og tett oppfølging
 • support på administrative rutiner knyttet til driften
 • muligheten til å etablere flere restauranter på sikt

Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med fredrik.vegsgaard@cappa.no dersom du ønsker mer informasjon om konseptet, kapitalkrav og mulighetene i ditt område. i Cappa dersom du ønsker mer informasjon om konseptet, driftsmodell og investeringsbehov.

Ønsker du å registrere deg som søker / interessent?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og gjerne en kort søknad. Marker tydelig hvilken by/området du er interessert i.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn på forhånd herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!


 
 

TukTuk Thai Diner & Takeaway

Arbeidssted:

Sandvika

Adresse:

Claude Monets Allé 25
1338 SANDVIKA

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no